Lirik Lagu Cinta Luar Biasa Bahasa Sunda

Lagu cinta luar biasa merupakan salah satu lagu yang sangat hits belakangan ini. Lagu tersebut dinyanyikan oleh salah satu penyanyi populer Indonesia yaitu Andmesh Kamaleng. Alunan nada yang syahdu dan lirik yang menyentuh membuat lagu ini begitu fenomenal.

Seiring dengan berkembangnya waktu, lagu tersebut booming dan menyebar ke berbagai penjuru dunia. Banyak penyanyi lokal dan luar negeri mengcover lagu tersebut. Salah satu yang cukup unik adalah Lirik Lagu Cinta Luar Biasa versi Bahasa Sunda yang dicover oleh kanal YouTube Tukang Baceo.

Lirik Lagu Cinta Luar Biasa Bahasa Sunda

Pas abdi nyalira
Ninggali foto jeung vidio
Sareng anjeun nu tos lami disimpen

Hancur hate ieu
Ninggali sadaya gambar diri
Nu teu tiasa abdi ulangi deui

Abdi hoyong ayeuna anjen aya didieu
Seuseurian jeung abdi jiga kapungkur deui
Sanajan ngan sakedap gusti tulung pangabulkeun
Sanesna diri ieu teu narima kanyataan
Hate ieu ukur sono

Sagala cara atos dicobi
Ameh abdi tiasa teu aya anjeun ge
Ngan sadaya tos benteun
Sesah abdi ngahapus katineung sareung anjeun

Abdi hoyong ayeuna anjen aya didieu
Seuseurian jeung abdi jiga kapungkur deui
Sanajan ngan sakedap gusti tulung pangabulkeun
Sanesna diri ieu teu narima kanyataan
Hate ieu ukur sono

Abdi hoyong ayeuna anjen aya didieu
Seuseurian jeung abdi jiga kapungkur deui
Sanajan ngan sakedap gusti tulung pangabulkeun
Sanesna diri ieu teu narima kanyataan
Hate ieu ukur sono

Video Cinta Luar Biasa versi Bahasa Sunda

Admin Teknozan.net

Post a Comment